neděle 6. ledna 2008

Návštěvnost

Pokud vás zajímá, jaká je na Houkwebu návštěvnost, stačí zadat http://www.toplist.cz/ , zadat do pole "hledat" slovo "houkweb" a potom kliknout na malou ikonku, u které se objeví slovo detaily, když na ní najedete kurzorem. A potom si už jen zvolíte, co všechno se chcete dozvědět. Například průměrná návštěvnost je 8,30 člověka na den:) Maximální návštěvnost byla 22.12.2007. Ten den k nám přišlo 21 lidí. Ode dne, kdy jsem na stránku umístil počítadlo (21.11.2007) až k této chvíli bylo na houkwebu zaznamenáno 246 návštěv.
Jako návštěva se počítá každé první navštívení stránky v daný den, takže když budete každou hodinu koukat na houkweb, návštěvnost nezvednete. To je potom shlédnutí (tím si ale nejsem tak jistý).
Tak a teď si tyhle informace už umíte hledat sami:)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Toplist umožňuje jednoduše implementovat počítadlo přímo do kódu stránek/blogu a pokud se nemýlím, dá se i nastavit, které informace se zobrazují. Přijde mi to jako vhodné řešení, ale záleží samozřejmě, jestli tuto informaci na stránkách chcete. Funguje to podobně jako třeba ty hodiny, které máte v postranní liště (myslím, že by většina návštěvníků uvítala takovéto počítadlo namísto hodin, které má stejně každý na liště svého operačního systému) ;)

Kuba řekl(a)...

Vím, že to Toplist umožňuje a já jsem se dnem i nocí snažil dát tam ten kód, který by potom ukazoval všechny možné informace...Ale vždycky to vygenerovalo chybný kód a jediné, co se objevilo, je to rozmazané logo...tak aspoň něco..Slibuju, že se o to dopříště pokusím ještě několikrát, ale nemůžu zaručit, že to půjde...A ty hodiny tam jsou proto, že chci machrovat, že je tam umím dát;)A snad tam nepřekážejí nebo jo?

Anonymní řekl(a)...

Tak přeji, ať se to počítadlo brzo podaří zprovoznit. Co se hodin týče, asi nikomu a ničemu nevadí, ale dovolil bych si předpovědět, že zanedlouho ustoupí obsahu. Přeji hodně návštěv. ;)