neděle 23. prosince 2007

Kapka 2008


Humanitární projekt KAPKA pořádaný Nadací pro transplantace kostní dřeně a Junákem - svazem skautů a skautek ČR běží už mnoho let. Co se do něj taky zapojit?:) Nebo jsme my RS, co nejsme tolik v kontaktu se střediskem i RS, kteří mají se střediskem kontakt o něco větší takoví truhlíci, že si na to netroufnem? Tak schválně - kdo se toho ujme?:)

Co je KAPKA?
KAPKA je humanitární akce kladoucí si za cíl uskutečňovat pomoc lidem trpícím nemocemi krvetvorby (třeba leukémie). Pomoc spočívá v získávání finančních prostředků i v prezentaci činnosti.


Jak to probíhá?
Během víkendu 20.-22. června 2008 umývají dobrovolníci z řad R+R na předem sjednaných čerpacích stanicích přední skla přijíždějících automobilů, podávají řidičům informace o činnosti Nadace a možnostech pomoci a zároveň od nich přijímají do připravené kasičky finanční prostředky.

Před samotným vypuknutím akce obdrží účastníci transparenty a kasičky s logem Nadace a její informační a propagační materiály, omluvenky pro školou povinné R+R a další potřebné věci.


bližší info na www.skaut.cz/kapka

Tak co, jdem do toho? Nebo budem jenom zmírající lemroidní kmen bez schopnejch lidí, který se nebojí výzev?

7 komentářů:

Kuba řekl(a)...

V tomhle ohledu jsem ke všemu svolný, jdu do toho..Když můžu pomoct někomu, kdo to potřebuje, neznám meze..ale kdo to zorganizuje, to nevim;)

marek řekl(a)...

měl bych nápad - co kdyby ses toho ujmul třeba ty?:) staćí najít si ještě někoho nad 18, je dobrý délat to aspoň ve dvou

Kuba řekl(a)...

No, to by možná šlo...Ach jo...říkal jsem si, že si přes prázdniny odpočinu od všeho zařizování a už je to tu zas..

marek řekl(a)...

Stačí zařizovat od března, zas tak hr to není:)

Kuba řekl(a)...

Tak jo no...nějak to snad půjde

marek řekl(a)...

já chtěl jenom podat takovej návrh na osobu neurčitou. jestli se toho někdo chytne nebo ne, to už těžko ovlivní. jenom bych byl rád.

Anonymní řekl(a)...

Já myslím, že to je dobrej nápad, s touhle akcí a určitě seženu jestě nějaký lidi ;-)
Jinač nemam čas sem brouzdat tak často, tak pro sichr uvedu mejlík :-)
f850@seznam.cz
zatím pa pa