úterý 23. prosince 2008

Prosincová RS schůzka

V sobotu 6. prosince jsme se s rovery, tedy alespoň s tou aktivní části po delší době sešli, abychom dali hlavy dohromady a připravili co nejpestřejší program na příští rok. A tak hned na začátku Míra využil toho, že všichni přišli dříve, rozdal papíry a zatímco dělal nepořádek ve vedlejší klubovně, my jsme sepisovali všechny reálné i nereálné plány. Myslím, že nakonec se toho sešlo celkem dost. O tom se sami můžete přesvědčit, všechny nápady jsou tu už sepsané.
Abych ale Mírovi jen nekřivdila, musím také zmínit, že si zřejmě na přání některých členů připravil i dvě hry=). První hrou byl Svíčkový fight (názvy nejsou z mé hlavy), kdy jsme se snažili sfouknout svíčku soupeřům a přitom si uhlídat tu svojí.
Po malém odreagování přišel opět čas na rozpravu o další věci, která je důležitá pro chod kmene. Již na začátku roku jsme se dohodli, že by byla potřeba vytvořit jakýsi web, který by sloužil k umístění veškerých důležitých informací jako jsou oddílové akce, ale také aby jsme tu mohli pozvat zbytek kmene na akci, která nás zaujala. A konečně jsme se k tomu dokopali! Rozhodli jsem se, že nám bude stačit dříve už celkem dobře zaběhlý Houkweb. Jak to tak zatím vypadá, bylo to moudré rozhodnutí. Máme tu vše co jsme chtěli a nebyly zaznamenány žádné stížnosti=).
Poté následovala druhá hra-Brčkovaná=). Nevím zda cílem bylo odrovnat půlku kmene, ale pokud ano, tak se to alespoň na malou chvíli povedlo. Pomocí strašně uzounkých brček jsme přenášeli papírky z jedné klubovny do druhé. Trasa se mi tedy zrovna nejkratší nezdála, ale byla to sranda!
Největší dilema nastalo na konci schůzky. Museli jsme se domluvit, zda zbytek večera prolenošíme v klubovně při sledování filmů nebo vyrazíme na Střelnici, kde podpoříme jednoho z našich řad při jeho koncertě s kapelou Rapa Nui. Jelikož větší část kmene tvoří omladina, bylo hned z počátku jasné, že "starouše" přehlasujem a vyrazíme vstříc nočnímu životu=). A myslím, že jsme udělali dobře, koncert byl povedený a protože jsme neměli dost, přesunuli jsme se ještě rozvrtět boky do Clubu Garage.
Těším(e) se na další takto pohodové schůzky.


Žádné komentáře: